Večnamjenski alat PMF 220 CE Bosch

Napravljeno03. 02. 2023.

Višenamjenski alata PMF 220 CE Bosch

Višenamjenski rezač, višenamjenski alat ili majstor za sve za zanate za radionicu – jednostavno jedan stroj koji može obraditi glodanje, struganje, rezanje, dijeljenje, brušenje, poliranje i sve zajedno. U teoriji, u budućnosti će vam trebati samo jedan alat za sve zadatke. No, kako to funkcionira u praksi i po čemu se razlikuju pojedine serije? Danas ćemo detaljno pogledati Bosch višenamjenski alat PMF.

Večnamenski alati PMF Bosch

Bosch PMF višenamjenski alat iz zelene serije Hobby proizvodi se u tri varijante: PMF 220, 250 I 350, dok brojke u nazivu uvijek označavaju snagu motora. Sva tri alata imaju glatko pokretanje i konstantnu snagu. Iako se radi o zelenoj seriji, ove dobro urađene alate usuđujemo se preporučiti i profesionalcima. Temeljna razlika između pojedinih tipova uglavnom je u isporučenom priboru, stoga je dobro unaprijed temeljito razmisliti za što ćete koristiti višenamjenski alat. Pribor se može kupiti dodatno, ali je kupnja cijelog kompleta povoljnija.

Večnamenski alati Bosch

Uz sve PMF višenamjenske rezače u osnovnom paketu pronaći ćete brusnu podlogu i set crvenih i bijelih brusnih papira i dva nastavka za rezanje drva i metala i graničnik dubine. PMF 250 također uključuje nastavak za usisavanje prašine. Vrhunska serija PMF 350 ima antivibracijsku ručku i praktičnu inovativnu svjetlosnu traku, koja će olakšati rad na teško dostupnim mjestima.

Za razliku od svojih kolega, osnovni multitool PMF 220 ima stariji sustav stezanja, koji je riješen klasično preko imbus vijka. Manipulacija tijekom zamjene je olakšana magnetom u glavi, koji drži nastavak i zahvaljujući njemu odvija se brzo. Serije PMF 250 i 350 opremljene su modernim sustavom stezanja Starlock, koji omogućuje savršeno priključivanje različitih inovativnih Bosch pribora. Prilikom mijenjanja jednostavno škljocnite nastavak na alat, po potrebi ga uz pomoć poluge skinete.

 

Postavke kolačića

Kako biste brzo pronašli ono što tražite na naši web stranici, uštedjeli puno klikanja i ne vidjeli reklame za stvari koje vas ne zanimaju, potreban nam je vaš pristanak na obradu kolačića.

Prihvatite sve kolačićeOdbij kolačiće